Erhverv

Erhverv

Styrk arbejdsglæden - arbejd lidt lækkert. 

Hos Thorsen Møbler ERHVERV hjælper vi med at skabe de bedste rammer for dit arbejde.

Vi giver dig et bredt sortiment af møbler til erhvervsindretning. Vi har en række velkendte brands og designere i ryggen og det sikrer dig god funktionalitet og praktiske løsninger, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tilbyder et spændende udvalg af danske og internationale 'high-end' kontor- og erhvervsmøbler, der kan tilpasses dine behov, når det handler om farver, materialer, komfort og budget. 

Vores erhvervssælgere vejleder dig i at få en ergonomisk og praktisk arbejdsplads, som også er pæn at se på - uanset om der er tale om et hjemmekontor eller en større firmadomicil, et loungeområde, en kantine eller et kontorlandskab. Vi står gerne klar til at give professionel vejledning både i butikken og ude i din virksomhed, hvor vi planlægger indretningen i tæt samarbejde med dig. 

Processen begynder med et dialogmøde, hvor vi snakker om ønskerne til den nye indretning. Det er vigtigt, at de behov og arbejdsgange, som er særlige for netop din virksomhed, tænkes ind. Herefter laver vi oplæg og bliver mere detaljerede omkring materialer, farver og møbelvalg. Når du er tilfreds med oplægget, udarbejder vi en tidsplan for det videre forløb, så alt vedrørende bestilling, levering og montering er kendt på forhånd. Når du vælger Thorsen Møbler, får du en grundig og skræddersyet erhvervsløsning, personlig rådgivning og en række kvalitetsleverandører af din indretning. 

Kom i gang med det samme. Kontakt vores erhvervssælger Lars Fallesen på mail eller ring på 8675 2999 for at få mere at vide om de mange muligheder.


JOINT FRA ENGELBRECHTS

KANTINESTOLE

USM kontor

USM HALLER MODULSYSTEM - ET AGILT KONTORMILJØ


FRITZ HANSEN TIL LOUNGEN

HILOW BORD FRA MONTANA OFFICE


Carl Hansen & Søn

KLASSISK WEGNER-DESIGN FRA CARL HANSEN & SØN 

HERMAN MILLER STOLE

MONTANA OFFICE

MONTANA OFFICE


Randers + Radius Grip

SMART MØDEBORD FRA RANDERS + RADIUS

Vitra Follow Me

FOLLOW ME - TAG DIT KONTOR MED DIG


Varer 1-24 af 67

Faldende orden
Side
pr. side