Køb hos Thorsen Møbler A/S

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Thorsen Møbler A/S, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Thorsen Møbler A/S.
Thorsen Møbler A/S opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til kunden.
 

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for: 
• valutaændringer 
• force majeure 
• leveringssvigt 
• afgiftsændringer 
• udsolgte varer og trykfejl
 

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Vi tager forbehold for tastefejl. 
 
 

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten 
"Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet afsendt af Thorsen Møbler A/S, dækker kunden forsendelsesomkostningen. 
 

Betaling

Nethandel:
Ved køb i webshoppen over 10.000 kr. forbeholder vi os retten til at kontakte dig og bede om en bankoverførsel. Det sker for at sikre dig som kunde mod misbrug af (stjålne) Dankort. 

De mulige betalingsmåder ved nethandel er:

MobilePay

• Dankort
• Visa
• Visa / Dankort
• Visa Electron
• Mastercard
• JCB
• Maestro
 
Der er ikke mulighed for forudbetaling. 
 

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Thorsen Møbler A/S efter købelovens regler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted, såfremt Thorsen Møbler A/S bærer risikoen for manglen efter købelovens regler.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. 
 

Speciallavede varer

Varer, som fremstilles specielt til kunden, kan ikke returneres.

Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Thorsen Møbler A/S inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Thorsen Møbler A/S´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Thorsen Møbler A/S. 
 

Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Thorsen Møbler A/S, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Thorsen Møbler A/S ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
 

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Thorsen Møbler A/S, skal være forsvarligt indpakket og i ORIGINAL EMBALLAGE. 

Thorsen Møbler A/S anbefaler, at varen returneres via Postnord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Thorsen Møbler A/S. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
 

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Thorsen Møbler A/S, at du retter henvendelse til [email protected] eller på telefon 86 75 29 99. 
 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. 
• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende 
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode 
• Thorsen Møbler A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt 
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 
• Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.
 

14 dages fortrydelsesret 

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Thorsen Møbler A/S yder 14 dages fortrydelsesret ved nethandel, gældende fra den dag, du modtager dine varer. Dette gælder dog ikke større partier, der produceres efter ordre eller varer, som bestilles specielt hjem til dig.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postnord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Thorsen Møbler A/S ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Thorsen Møbler A/S, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Thorsen Møbler A/S returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. 

Ved returnering har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 
 

Sådan returnerer du varen

Der er to måder, hvorpå du kan returnere varen på: 
• Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at du straks kan returnere varen til Thorsen Møbler.
• Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Thorsen Møbler. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Thorsen Møbler A/S.

Returadressen er følgende:

Thorsen Møbler A/S
Viborgvej 175
8210 Århus V
CVR.: 73536928

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Thorsen Møbler A/S. Beløbet returneres ved bankoverførsel - HUSK at vedlægge kontonummer beløbet ønskes overført til.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Thorsen Møbler A/S anbefaler, at varen returneres via Postnord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Thorsen Møbler A/S. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer, der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Thorsen Møbler A/S. 

Persondatapolitik

Når du skal købe varer hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail.

Vi registrerer dine oplysninger, så vi kan levere varen til dig og sende dig en faktura. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi sender dig ikke specielle tilbud eller andet materiale, med mindre du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Direktør, bogholderi og salgspersonale har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Thorsen Møblers dataansvarlige er direktør Thomas J. Sørensen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne, som afgives til os ved køb i butikken videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Som registreret hos Thorsen Møbler A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har desuden ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven. Du kan henvende dig til bogholderiet for at vide mere.

Alle kunder der betaler via hjemmesiden, med kort eller anden betalingsform, bliver valideret og vi forbeholder os retten til at forsinke eller annullere en ordre, hvis vi mistænker svindel.

Vores database gemmer ikke betalingsinformation, da vi anvender en sikret betalingsgateway. Hængelåsen i adressefeltet på din browser indikerer, at det er et sikret betalingsmodul.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til direktør Thomas J. Sørensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan finde formularen hos:
Forbrugerklagenævnet www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby 
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Forbehold: Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer og -stigninger eller forkert prissætning samt udgåede og udsolgte varer.

Cookies

Cookies bliver anvendt på www.thorsen.dk, for at forbedre din brugeroplevelse. Cookies bliver desuden brugt til statistiske formål og ved annoncering på sociale medier, da cookies identificerer din computer og tillader siden at huske dine personlige indstillinger. Du kan administrere cookies i dine egne browser indstillinger. Læs flere detaljer her.