WEEKEND ÅBENT - VIBORGVEJ OG NU OGSÅ I GULDSMEDGADE

Poul Cadovius

Poul Cadovius blev født i København i 1911 og blev oprindeligt uddannet som sadelmager og møbelpolstrer . Han var en farverig og vellykket designer med en markant indflydelse på den danske møbelindustri og møbeldesign - både i sin egen tid og senere. I 1948 designede Poul Cadovius reolsystemet ROYAL SYSTEM® , der gennem 50'erne, 60'erne og 70'erne måske var den største møbel succes, den danske møbelindustri nogensinde har haft.

Poul Cadovius er en af ​​de mest farverige og succesrige personligheder i dansk møbelindustris historie. "Arkitekt, designer, selvlært opfinder, fabrikant, innovator, møbelindustriens 'enfant terrible' - titlerne er mange", som forfatter Henriette Houth skriver i sin bog "Kassebogen". Poul Cadovius var en ambitiøs og konstant søgende person. Når han ikke designede eller producerede møbler, kørte han racerbiler eller byggede luksusyachter i sit eget Saghitta værft i Svendborg.

Poul Cadovius formåede at tage over 400 patenter - og de sidste som 90-årig. Både hans liv og designs vidner om en stor personlighed, der gik sin egen vej, til glæde for os alle.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side
  1. dk3 - Royal System 16
    På lager
    99.359,00 kr
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side