Jaime Hayon

Jaime Hayon

”Godt design er først og fremmest design der har en lang levetid. Design skal have noget på hjerte, det skal kunne forbedrede vores livskvalitet og det skal være meningsfyldt. Men for mig handler design ikke kun om funktion, det handler også om følelser og jeg kan godt lide hvis det provokerer lidt og kan ændre på vores traditionelle måde at leve på”

Jaime Hayon er en spansk kunstner og designer, som er født i Madrid i 1974, hvor han blev opdraget med en masse frihed. At vokse op i 80'ernes Spanien var for ham en periode med en eksplosion af følelser, som senere har sat sit præg på hans designs. Som teenager fordybede han sig i skate-board-kultur og graffitikunst, som lagde grunden til det detaljerede, dristige og samtidig humoristiske billedsprog, som er så fremherskende i hans værker i dag.

Jaimes kunstneriske og kreative evner har resulteret i kollektioner for et hav af klienter. Han arbejder i dag også med interiør til hoteller, restauranter og retail etablissementer over hele verden. Jaime bor i Valencia, Spanien, og har kontorer i London, Barcelona og Treviso (Italien). Hans arbejde er blevet vist i kunst- og designpublikationer verden over, og han har vundet et utal af priser.

23 varer

Faldende orden
pr. side