Rikke Frost

Rikke Frost

“Design must be relevant for the times we live in and far into the future”

Rikke Frost er uddannet som industriel designer MAA fra Arkitektskolen i Aarhus. Hun etablerede sit eget designstudio i Aarhus i 2004.

Hendes mål er at skabe funktionelle og holdbare design med minimal indvirkning på miljøet, samtidig med at hun altid prioriterer mennesket i hendes arbejde. Målet er at inkorporere principperne om minimalisme i alle faser af designprocessen, herunder optimal udnyttelse af materialer, bevidsthed om ressourcer, effektive produktionsmetoder og arbejdsmetoder.

Rikke Frost har modtaget flere anerkendelser og været indstillet til forskellige priser, herunder Danish Design Award og Bolig Magasinets Design Award. Derudover har hun deltaget i flere udstillinger, herunder udstillingen "Kvinder i dansk møbeldesign" på det danske designmuseum Trapholt.

I 2019 var Rikke Frost en af deltagerne i tv-programmet "Danmarks næste klassiker" på DR. I løbet af konkurrencen, hvor fem danske designere deltog, blev seks forskellige møbler skabt inden for kort tid med det formål at skabe Danmarks næste designklassiker. Det var i denne sammenhæng, at Rikke Frost på kun tre uger designede Sideways Sofaen, som blev vinderen i sin kategori.

9 varer

Faldende orden
pr. side