Montana Mini - Enkelt Topplade 2004

Kun %1 tilbage
SKU
Montana Mini - Enkelt Topplade 2004
Pris fra: 482,00 kr.
Bestillingsvare: 2-4 uger

Topplade (enkelt) til Montana Mini. Toppladen passer til et enkelt modul i Montana Mini serien. Fås også som dobbelt topplade, som passer til at lægge ovenpå to moduler. 

Montana introducerer Montana Mini, en serie af ukomplicerede, alsidige opbevaringsmoduler. Montana Mini er kun 8 millimeter tyk og dermed lettere end det oprindelige Montana 12 mm system. Montana Mini fås i tre varianter og kun ti delikate og poetiske farver udviklet af designer Margrethe Odgaard, hvilket gør den til det lette valg. Montana Mini er certificeret med EU's miljømærke.

Som det originale Montana System har Montana Mini afrundede kanter, manglende hjørner og tilbagetrukne fronter, hvilket gør Minierne til et ægte Montana-ikon, der giver dig mulighed for at indramme og fortælle en personlig historie.

Kontakt os gerne på telefon 86752999 eller [email protected] hvis du måtte ønske en variant, du ikke finder på vores hjemmeside eller har spørgsmål vedrørende produktet. 

PRODUCENT:
Montana

DESIGNER:
Peter J. Lassen

FARVER:
Vælg mellem 10 vandbaserede lakfarver: New White, Vanilla, Mist, Nordic, Camomile, Mushroom, Monarch, Anthracite, Amber og Rhubarb.

DIMENSIONER:
Fremstillet i 8 mm Montana-MDF.
Passer som topplade til et enkeltmodul i Montana Mini serien. 
Modulmål: H35,4 x B35,4 x D25 cm.

Specifikationer
Produkttyper Reoler
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Montana Mini - Enkelt Topplade 2004