Blog

 1. GÅ-HJEM-FOREDRAG FOR ARKITEKTER // VIPP x Thorsen Møbler

  Den 5. marts 2020 havde vi hos Thorsen Møbler fornøjelsen at invitere en række arkitekter til gå-hjem-foredrag i samarbejde med Vipp.

  Programmet bestod af et foredrag ved Jette Egelund, som i sin tid overtog sin fars skraldespandsvirksomhed i Randers og siden udviklede den til en moderne, international designvirksomhed med en stor portefølje af produkter - fra små sugekopper til hele køkkener.

  Anden del af aftenen bød på oplæg af chefdesigner hos Vipp, Morten Bo Jensen, som fortalte deltagerne om tankerne bag Vipps design; holdbarheden, tyngden og sågar lyden i produkterne - og et lille løft af sløret for, hvad vi kan vente os i fremtiden fra Vipp. 

  Kokken Lars Eiskjær fra Restaurant ET i Aarhus stod i Vipp køkkenet og tilberedte duftende lækkerier, som blev serveret med et godt glas vin. Og da aftenen sluttede, forærede Vipp en goodiebag til alle. 

  Stor tak til Vipp, Lars Eiskjær og alle de deltagende arkitekter og designere. 

  Del opslag:
 2. MYREN™ deco silhouette - med dekoration af Krista Rosenkilde

  Den danske kunstner Krista Rosenkilde (født 1982) står bag denne nye version af Arne Jacobsens klassiske stol Myren™.

  Rosenkilde er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, og hun arbejder ofte abstrakt med geometriske mønstre i sin kunst og sit design. 

  Stolen er her dekoreret med mønstre inspireret af stolens form, og den fås i tre farver: Gul, orange og grå. 

  Myren™ fremstilles af Fritz Hansen.

  Del opslag:
 3. Velkommen til Nytårskur 4. og 5. januar

  Det vil glæde os meget at se dig til vores nytårskur i weekenden.

  Traditionen tro serverer vi kransekage og bobler, mens du kan hygge dig med at gå en inspirationstur blandt møblerne og nyde den levende musik i huset. 
  Der er fortsat mange gode udsalgsvarer at lade sig friste af.

  Vel mødt i weekenden lørdag den 4. januar kl. 10-15 og søndag den 5. januar kl. 11-15.

  Vi glæder os til at se dig på Viborgvej 175.

  Rigtig godt nytår og velkommen til!

  Del opslag:
 4. Vipp Kitchen og duften af kanelsnegle...

  Hvem holder ikke af nybagt morgenbrød i weekenden? (og alle andre dage, for den sags skyld). 

  Vi er så heldige, at vores Vipp Kitchen showroom med det elegante, sorte Vipp køkken naturligvis er fuldt funktionsdygtigt, så når du besøger butikken i en weekend kan du være heldig at blive budt på nybagte boller og kanelsnegle ved køkkenbordet.

  Snup en kop kaffe, gå på opdagelse i Vipp køkkenets mange funktioner og tag dig god tid til en weekend-inspirationstur i vores 3.000 m2 store butik. Vi kan godt li' at have gæster.  

  Del opslag:
 5. Efterårets lamper

  Når det bliver tiltagende mørkt udenfor bliver det synligt i hjemmet, hvor du mangler lys til arbejde, til hygge og til læsning. 

  Blandt efterårets lampekampagner er den industrielle drejelige lampe Carronade fra Le Klint, Verner Pantons organiske Panthella-serie i opal, Flowerpot pendlen - også af Verner Panton, samt Caravaggio i opalglas, som er designet af Cecilie Manz for Fritz Hansen.

  Olafur Eliassons OE Quasi Light er en nyhed fra Louis Poulsen, som placerer sig i krydsfeltet mellem kunst og design. Pendlen er skabt af en aluminiumsramme med trekantede flader og en n

  Del opslag:
 6. Sailing Aarhus Week - i samarbejde med Skagerak

  I forbindelse med Sailing Aarhus Week og Ocean Race-sejladserne under Aarhus Festuge i sensommeren var Thorsen Møbler selvfølgelig med.

  Vi sponsorerer i forvejen en J70-sejlbåd hos Aarhus Sejlklubs ungdomsafdeling, hvor sejlsportsinteresserede unge mennesker kan tage hul på sporten. 

  Da der i forbindelse med Sailing Aarhus Week under Festugen skulle løbe en masse arrangementer af stablen på ramblaen ved sejlsportscentret på Aarhus Ø, leverede vi i samarbejde med Skagerak Danmark nogle lækre teak-udemøbler, hvorfra gæsterne på havnen kunne nyde udsigten over aktiviteterne på vandet og synet ind over byen. Sættet på billedet hedder - meget passende - Regatta. 

  Teak-sættene fra Skagerak er gedigne og holdbare møbler, som samtidig stilmæssigt passer perfekt ind i de maritime og smukke omgivelser langs vandet. 

  Del opslag:
 7. Denne slags borde er geniale fordi...

  Der er mange gode grunde til at vælge et cirkulært bord. Har du begrænset plads i dit hjem, er det lettere at bevæge sig omkring et bord uden hjørner. Skifter antallet af spisende i løbet af ugen? Ved et rundt bord sidder man både hyggeligt, når man er to og når man er otte til bords. Her er ingen tomme pladser og ingen bordende, der skal fyldes ud. 

  Dette flotte Primum egetræsspisebord fra Bent Hansen er velproportioneret og nemt at indpasse i indretningen på grund af den runde form. Benene er - ligesom bordpladen - fremstillet i massivt egetræ. 

  Del opslag:
 8. Få blomster til at leve - med vaser fra Fritz Hansen Objects

  Ikebana vaserne fra Fritz Hansens Objects-serie er designet af Jaime Hayon. Inspirationen til de særlige vaser kommer fra japansk traditionel blomsterkunst, som synliggør hele blomstens skønhed - fra stilk til kronblad. Det japanske ord ikebana betyder netop 'kunsten at få blomster til at leve'. 

  Med de smukke vaser kan du selv lege med blomsternes udtryk i dit hjem og skabe alt fra illusionen om en frodig dansk blomstereng til et minimalistisk tableau med kun græsser eller eksotiske ens blomster. Vaserne er også flotte med tørrede blomster i. 

  Jaime Hayon har stået bag en række designs for Fritz Hansen de senere år. Hayon er opvokset i Spanien i 1980'erne, hvor hans inspirationskilder var kunst og street-kultur. Mange af Jaime Hayons har glimt i øjet og er præget af en opfindsom og legene tilgang til design.

  Vaserne er skabt i klart glas med indsats i messing. 

  Ikebana findes både i en lille og en større version samt i en aflang udg

  Del opslag: