Log ind

OneCase

OneCase
OneCase
OneCase
OneCase
OneCase
Designer: Søren Ulrik Petersen

Én kasse … til opbevaring, til udstilling, til dekoration.
Designeren Søren Ulrik Petersen er mester i skæve tanker og ideer – han søger altid efter andre måder at gøre tingene på og inddrager gerne utraditionelle metoder og materialer, for at nå sit mål.

OneCase er baseret på en meget enkel idé om at skære, folde og samle. Materialet er hvidlakeret 4 mm. Alu-debond, bearbejdet i en moderne CNC-maskine, foldet, limet og klar til ophæng på væggen.
Med udskiftelige højglanslakerede vendbare bagklædninger i flotte stærke farver, får den optisk fjerlette reolkasse en helt usædvanlig dekorativ funktion, som ikke er oplevet tidligere. Farverne kan udskiftes med andre farver og man kan på denne måde præge rum og sind efter anledning, årstid, humør eller bare fordi, man har lyst.
Der findes kun et modul i hele serien + 8 farver. Så enkelt og ligetil kan det gøres, når man har tendens til skæve tanker og lige streger.

Bagbeklædningsfarver: Blå/grøn, Hvid/gul, Rød/orange eller Sort/grå.

Mål:
H33,4 x L66,6 x D33,4 cm.

Prisen er for en OneCase med 2 rum, inkl. ophængsbeslag og  2 vendbare bagbeklædninger. Skriv under bemærkninger hvilke farver bagbeklædninger du ønsker. Hvis den ikke er på lager, gør vi opmærksom på at der kan være 3 ugers levering.
DKK 2.539,00
Antal
Thorsen Møbler A/S   |   Viborgvej 175   |   8210 Århus V   |   86 75 29 99   |   mail@thorsen.dk