Log ind

Montana højtalere

Montana højtalere
Montana højtalere
Montana højtalere
Montana højtalere
Montana højtalere
Hvis der pludselig lyder klar musik, uden at det er muligt at lokalisere kilden, så er der en naturlig forklaring - Montana lancerer højttalere, der kan indbygges i alle Montanas reolmoduler, så højttalerne leverer god lyd uden at stjæle billedet.

Højttalerne, der findes i to størrelser, er specielt udviklet til Montana i samarbejde med en af Danmarks mest respekterede højtalerudviklere. Samarbejdet har ført til en elegant og unik sammensmeltning af design og dansk kvalitetslyd med lidenskab og oplevelse i centrum.

Danmarks traditioner inden for møbeldesign er kendt verden over. Og Danmark har ligeledes traditioner inden for lyd og akustik, som går helt tilbage til 1820, hvor H.C. Ørsted opdagede elektromagnetismen. I Montana højttalerne er denne viden udnyttet fuldt ud, så størrelserne har kunnet komprimeres til hhv. small: H17,4 x B9,2 x D14,5 cm, medium: H28,8 x B20,6 x D24,5 cm og large: H40,2 x B32 x 24,5 cm, samtidig med at både bas og diskant står klart og detaljeret, og den brede spredning af lyden sikres.

Priser fra 18.623 kr.

Højtalerne kan ikke købes i webshoppen, så kontakt Thorsen Møbler, hvis du ønsker mere information eller at købe nogle.


Thorsen Møbler A/S   |   Viborgvej 175   |   8210 Århus V   |   86 75 29 99   |   mail@thorsen.dk