JensenGrill - Estate

JensenGrill - Estate
JensenGrill - Estate
JensenGrill - Estate
JensenGrill - Estate
Kombineret gas- og kulgrill

Designer: Mads Hartvig Jensen

JensenGrill kombinerer gas og kul i samme fleksible enhed. Gasdelen bruges til optænding af kullene, der er klar efter 15-20 minutter – uden brug af grillstarter eller tændvæske.
Man kan grille med gasdelen eller kuldelen helt uafhængigt af hinanden eller i kombination. Gassen sikrer, at den ideelle varme altid er til rådighed.  
Grillen er en nyskabelse på markedet for eksklusive grill. JensenGrills vision er, at "det skal være nemt at grille til hverdag og fest".

JensenGrill har indgået et samarbejde med Meyers Madhus, som blandt andet indebærer at køkkenchef Bo Frederiksen skal udvikle en række inspirerende opskrifter. Bo Frederiksen vil udvikle opskrifter, der kombinerer Meyers Madhus altid kreative og kompromisløse anvendelse af gode råvarer på nye måder med JensenGrill Estates mange muligheder.
I forbindelse med udviklingen af opskrifterne har Bo Frederiksen udtalt
”Det er overlegent at grillen kombinerer gas og kul, så man hurtigt kan tænde sine kul og hurtigt kan skaffe sig mere varme i grillen”
”Man savner ikke noget i grillen – der er både gas, kul, gasblus, roter-spyd og god aflægger-plads på grillristen”
”Det kraftige låg holder rigtigt godt på varmen, og hvis man tænder gassen under kul der er blevet ”trætte”, så har man hurtigt stege- og bagevarme igen”
”det er virkelig praktisk, at hele grillens inderside kan spules ved rengøring”
Thorsen Møbler A/S   |   Viborgvej 175   |   8210 Århus V   |   86 75 29 99   |   mail@thorsen.dk