Log ind

FAVN™

21. september 2011
Kom og se den yderst elegante og feminine sofa FAVN™ skabt af den spanskfødte designer Jaime Hayón. En ny sofa med komfortable kvaliteter der ikke begrænser det designmæssige udtryk. Et loungemøbel, der smukt ligger i forlængelse af Arne Jacobsens svungne klassikere.

Navnet FAVN™ skal tages bogstaveligt i betydningen omfavnelse eller omslutning. Sofaen er designet med stor opmærksomhed på detaljen og består blot af nogle enkelte elementer. "Jeg ville skabe en form, som omslutter en, noget virkelig organisk, og det er grunden til, at vi kaldte sofaen FAVN”, siger Jaime Hayón. Den er en videreudvikling af Fritz Hansens designsprog, som kombinerer kvaliteter fra spansk og dansk design. Arbejdet fra kunstneren og designeren Jaime Hayón er kendetegnet ved hans respekt for farver, håndværksmæssig udførelse og teknikker.

Pris: kr. 55.000,-

Jaime Hayón  er en spansk kunstner og designer, født i Madrid i 1974. Franco døde samme år og Spanien var et nyt, friskt og dynamisk land.
Jaime Hayon blev opdraget med frihed. At vokse op i firsernes Spanien, var for ham en periode med en eksplosion af følelser, som senere har sat sit præg på ham som designer. Som teenager fordybede han sig i skate-board-kultur og graffitikunst,  som lagde grunden til det detaljerede, dristige og samtidig humoristiske billedsprog, som er så fremherskende i hans værker i dag...

Se her video fra Republic of Fritz Hansen lancering i Milano:


Relaterede varer
Favn
Thorsen Møbler A/S   |   Viborgvej 175   |   8210 Århus V   |   86 75 29 99   |   mail@thorsen.dk